Dramatisch nieuws Agüero: carrière hangt aan zijden draadje

Foto: Dramatisch nieuws Agüero: carrière hangt aan zijden draadje

Sergio Agüero droomde jarenlang ervan om voor Barcelona uit te komen. Deze zomer was het eindelijk zover, maar door zijn hartproblemen lijkt zijn periode in Spanje al na een paar maanden te eindigen.

De Argentijnse aanvaller begon het seizoen met een blessure, maar mocht afgelopen maand dan eindelijk op het veld verschijnen. Tijdens het thuisduel met Deportivo Alavés ging Agüero echter naar de grond en greep hij naar zijn borst. De centrumspits had last van ademhalingsproblemen en moest zich laten vervangen.

De clubartsen van Barcelona stuurden hem vervolgens naar het ziekenhuis om verder onderzoek te laten doen. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat de Zuid-Amerikaan drie maanden rust moest houden om vervolgens weer op het veld te verschijnen. Volgens Catalunya Radio lijkt het er echter op dat hij helemaal niet meer aan het voetballen toekomt.

Slecht nieuws

Het Spaanse medium meldt dat de artsen sceptisch zijn over zijn toekomst op het voetbalveld. De hartproblemen van Agüero zouden dermate gevaarlijk zijn dat het vrijwel uitgesloten is dat hij nog langer topsport bedrijft. Het zou een aderlating zijn voor Xavi die in zijn nieuwe selectie al weinig aanvallers tot zijn beschikking heeft.

Wint Barcelona in de Champions League van Benfica? Profiteer van een odd van 1.57 bij bet365


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Verschijnt Agüero nog op het voetbalveld?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
110+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie