Onana blijft mogelijk alsnog bij Ajax: “Niet van overtuigd”

Foto: Onana blijft mogelijk alsnog bij Ajax: “Niet van overtuigd”

André Onana is bezig aan zijn laatste maanden bij Ajax en lijkt aankomende zomer te vertrekken naar Internazionale. David Endt is daar echter niet zo zeker van, zo laat hij weten aan Tuttosport.

De voormalig teammanager van de Amsterdammers weet dat de band tussen de doelverdediger en Ajax in het verleden altijd erg goed was. Endt kan zich daarom niet voorstellen dat de Kameroener zomaar uit de Johan Cruijff Arena vertrekt. Sterker nog: hij sluit niet uit dat Onana de komende maanden alsnog gaat bijtekenen.

“Onana wordt uitgejouwd door zijn eigen fans, omdat hij zijn aflopende contract niet verlengde”, vertelt Endt. “Ajax betaalde hem door tijdens zijn dopingschorsing en iedereen ging ervan uit dat hij zonder problemen zou tekenen. Dat gebeurde niet en in Italië wordt al gedacht dat hij Nerazzurri is, maar ik ben er niet van overtuigd dat hij Ajax gaat verlaten.”

Nieuwe poging

Endt denkt dat Ajax alles eraan gaat doen om Onana alsnog te overtuigen van een langer verblijf. “Directeur voetbalzaken Marc Overmars zal er ondanks zijn publiekelijke uitspraken alles aan doen om de Kameroener te overtuigen om te blijven en een nieuw contract te tekenen. Onana is een natuurtalent, een geboren keeper. Zijn kwaliteiten zijn onbetwistbaar.”

Wint Ajax dit seizoen de Champions League? Pak 21 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Blijft Onana alsnog bij Ajax?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
673+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie