‘FC Barcelona neemt Overmars-beslissing’

Foto: ‘FC Barcelona neemt Overmars-beslissing’

FC Barcelona heeft een beslissing genomen omtrent Marc Overmars. De Catalaanse grootmacht zal voorlopig géén poging ondernemen om de Ajax-directeur in te lijven.

Woensdagavond werd duidelijk dat Ramón Planes zijn vertrek heeft aangekondigd binnen FC Barcelona. De Catalanen raken dus een cruciale pion kwijt binnen het technische beleid en daardoor is men dringend op zoek naar een oplossing. De naam van Overmars werd meteen genoemd als kandidaat, maar zijn droombaan lijkt aan zijn neus voorbij te gaan.

Cruijff

SPORT-journalist Toni Juanmartí heeft vernomen dat FC Barcelona de vacature intern gaat oplossen. Xavi Hernández zal als hoofdtrainer meer inspraak krijgen, waar Jordi Cruijff een brug moet vormen tussen de A-selectie en de technische leiding van FC Barcelona. Voor Carles Puyol zal voorlopig geen rol beschikbaar zijn.

Overmars liet in eerder stadium weten dat hij Ajax niet zomaar gaat verlaten. Hij noemde Arsenal en FC Barcelona als meest voor de hand liggende opties mocht hij toch vertrokken, waar Spaanse media hoorden dat Camp Nou zijn geliefde bestemming is. Voorlopig zal Barcelona echter niet aankloppen voor de directeur voetbalzaken van de Amsterdammers.

Eerder wees Overmars een baan bij Newcastle United af. De kans is dus levensgroot dat de directeur voorlopig in de Johan Cruijff ArenA actief blijft.

Wint Ajax de CL? Win 21 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
672+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie