Onbegrijpelijke actie Ajax: “Ik vind het heel bijzonder”

Foto: Onbegrijpelijke actie Ajax: “Ik vind het heel bijzonder”

André Onana behoort sinds afgelopen week weer tot de selectie van Ajax. Kenneth Pérez vindt het onbegrijpelijk dat de Amsterdammers hun oren laten hangen naar de Kameroener.

De doelverdediger behoorde jarenlang tot de beste spelers van Ajax, maar mocht vanwege een dopingzaak het afgelopen jaar niet voor Ajax uitkomen. Hoewel de club hem openlijk steunde voor het incident, keerde de keeper zijn rug toe naar zijn club en besloot hij zijn aflopende contract niet meer te verlengen.

Volgens de Deense analyticus is de afgelopen maanden teveel gebeurd om Onana zomaar weer in de armen te sluiten. “Ik vind het heel bijzonder dat Ajax hem terughaalt”, vertelt hij aan tafel bij ESPN. “Waar kies je voor als club: laat je je piepelen door een werknemer, of niet?”

Concurrentiestrijd Ajax

Pérez wijst daarbij naar zijn concurrent Pasveer. “Er komt een moment dat Pasveer een blunder gaat maken. Hij is goed in vorm, daarvoor wat minder. Het niveau van Pasveer zit daar ergens tussen. Als hij een fout maakt, dan komen de vragen weer. Daar kun je vergif op innemen. Dat je dit als club accepteert, is een wonder. Maar er is natuurlijk geen enkele twijfel dat Onana een veel betere keeper is dan Pasveer.”

Verspeelt Ajax op bezoek bij Besiktas punten? Pak tot wel 6 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Is het terughalen van Onana te begrijpen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
288+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie