Gerrard keert als trainer terug in de Premier League

Foto: Gerrard keert als trainer terug in de Premier League

Steven Gerrard is de nieuwe hoofdtrainer van Aston Villa. De Engelsman volgt de ontslagen Dean Smith op die na een reeks slechts resultaten plaats moest maken.

De voormalig Liverpool-ster liet als oefenmeester van Rangers FC een uitstekende indruk achter. Zo behaalde de Schotse club afgelopen seizoen voor het eerst in jaren het landskampioenschap. De prestaties bleven bij Aston Villa niet geheel onopgemerkt, want de club nam na het vertrek van Smith contact op met Gerrard. De trainer stond positief tegenover een overstap.

Gerrard staat de komende maanden een behoorlijke klus te wachten. Zijn nieuwe club staat op de zestiende plaats in de Premier League met slechts twee punten boven de degradatiestreep, waardoor Aston Villa nog flink aan de bak moet om in de hoogste divisie te blijven spelen. Bij de club speelt onder meer Anwar El Ghazi.

Opvolger Gerrard

In Schotland speculeren de media druk over zijn opvolger. Giovanni van Bronckhorst zou hoog op het lijstje staan om de klus van Gerrard te vervolgen. De oud-hoofdtrainer van Feyenoord zit momenteel zonder club en heeft een rijk verleden als voetballer van Glasgow Rangers. De club heeft naar verluidt echter nog geen contact opgenomen met de Nederlander.

Wint Aston Villa van Brighton? Profiteer van een odd van 2.50!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Maakt Aston Villa de juiste keuze?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
38+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie