‘PSG wil oude bekende bij vertrek Mbappé’

Foto: ‘PSG wil oude bekende bij vertrek Mbappé’

Paris Saint-Germain gaat ervan uit dat Kylian Mbappé bezig is aan zijn laatste maanden bij de club. Het bestuur zoekt dan ook druk naar een vervanger die het mogelijk in Duitsland vindt.

De Franse topclub deed er de afgelopen maanden alles aan om het contract van de aanvaller te verlengen, maar Mbappé weigerde om tot een akkoord te komen. De aanvaller heeft naar verluidt met Real Madrid afspraken gemaakt om aankomende zomer een overstap te maken naar Spanje waar veel geld voor hem klaarligt.

Hoewel het team van Paris Saint-Germain bestaat uit een hoop sterren, is Mbappé een van de spelers die erbovenuit springt. De club realiseert zich daarom dat het een goede vervanger moet aantrekken en houdt het daarbij vertrouwt, zo schrijft het Duitse BILD. De club denkt er namelijk aan om Christopher Nkunku naar Frankrijk te halen.

Periode bij RB Leipzig

De aanvaller is afkomstig uit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain, waar hij in de zomer van 2019 voor een bedrag van 13 miljoen euro vertrok. De afgelopen twee seizoenen kwam hij uit voor RB Leipzig en kende hij succesvolle seizoenen. Het zorgt ervoor dat de koploper van de Franse competitie denkt aan zijn terugkeer.

Behaalt Mbappé de topscorerstitel in de Champions League? Profiteer bij bet365 van een odd van 51!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Is Nkunku een goede vervanger van Mbappé?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
188+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie