‘Bergwijn krijgt met zeer opvallende regels te maken bij Spurs’

Foto: ‘Bergwijn krijgt met zeer opvallende regels te maken bij Spurs’

Tottenham is aan een matig seizoen bezig en daarom werd Nuno Espirito Santo ontslagen. Spurs schakelde snel door en stelde Antonio Conte aan als nieuwe manager. De Italiaan heeft al snel een opvallende maatregel genomen. 

Volgens het doorgaans zeer betrouwbare The Athletic is Conte niet tevreden met de fysieke paraatheid van zijn team. Hij zou hebben aangegeven dat een aantal spelers met overgewicht kampen en Conte heeft daarom een verbod op ketchup en mayonaise ingevoerd bij de maaltijden op de club. De veeleisende coach wil dat er meer fruit wordt gegeten, en ook fruitsap is tegenwoordig niet meer toegelaten. Daarnaast is Conte ook geen voorstander van eten bakken met boter of olie. 

Net zoals bij Chelsea 

De manager is niet aan zijn proefstuk toe, want hij voerde deze regels eerder ook al door toen hij coach was van Chelsea. Toen werden ketchup, frisdranken, pizza’s en de Britse HP-saus van de menukaart geschrapt. De trainer heeft dus het nodige werk om zijn spelers eerst topfit te krijgen. Een proces dat wellicht een tijdje zal duren. 

Als ze bij Tottenham Conte volgen, mogen ze dromen van het nodige succes. Bij Chelsea en Internazionale wist hij de titel binnen te halen, maar het is ook een feit dat hij voor zijn bestuur zeer veeleisend is. Toen het bestuur van Juventus en Inter niet meer aan zijn eisen konden voldoen, zorgde hij ervoor dat er een einde aan de samenwerking kwam. 

Tottenham staat momenteel negende in de Premier League met een 16 op 33. De club wil volgend seizoen in de Champions League aantreden en om dat te bereiken moet het in de top vier eindigen. De achterstand op nummer vier Liverpool bedraagt op dit moment zes punten.

Een top-6 notering voor Spurs aan het eind van dit seizoen? Bij een inleg van €100 verdien je €225! 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Goede maatregelen?

  • Ja
  • Nee
151+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie