Domper voor Druijf: spits komt mogelijk dit kalenderjaar niet meer in actie

Foto: Domper voor Druijf: spits komt mogelijk dit kalenderjaar niet meer in actie

Het is nog de vraag of Ferdy Druijf die kalenderjaar nog in actie komt. De spits van KV Mechelen liep een enkelblessure op en is komende weken uit de roulatie. 

In de slotminuten tegen Sint-Truiden afgelopen weekend zag KVM Druijf geblesseerd uitvallen. De spits was ingevallen, maar werd uit de wedstrijd geschopt na een aanslag door Robert Bauer. De middenvelder van STVV kreeg na tussenkomst van de VAR een rode kaart en kreeg inmiddels ook al een schorsing van drie wedstrijden opgelegd. 

Voor Druijf is het verdict echter minstens even hard. De Nederlander was meteen na de wedstrijd naar het ziekenhuis afgevoerd. Daar werd vastgesteld dat er niets gebroken was, maar dat betekent niet dat hij ongeschonden uit het duel gekomen was. Het Laatste Nieuws weet dat verder onderzoek een scheur in het kapsel van de rechterenkel aan het licht gebracht heeft. 

Brugge 

Daardoor zal Druijf zo’n drie tot zes weken out zijn, wat betekent dat hij het Brugse drieluik na de interlandbreak zeker zal moeten missen. Op 19 november komt Club Brugge op bezoek, terwijl daarna een dubbele confrontatie met Cercle gepland staat. Eerst trekt Mechelen naar Jan Breydel in de competitie, daarna spelen ze thuis in de beker. Of Druijf daarna de wedstrijden tegen KRC Genk, Union en AA Gent haalt, valt ook nog af te wachten.

Stunt Mechelen tegen Club Brugge? Pak bij bet365 liefst 4.2x je inzet!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zie je in Druijf een goede Eredivisie-spits voor komende jaren?

  • Zeker
  • Nah…
16+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie