Danjuma stelde Van Bommel flink teleur

Foto: Danjuma stelde Van Bommel flink teleur

Arnaut Danjuma is in Spanje bezig aan een geweldig seizoen. De snelle aanvaller presteert uitstekend bij Villarreal en komt zelfs in aanmerking voor het Nederlands elftal. Het kon echter ook anders lopen, benadrukt hij in een gesprek met Voetbal International.

Na twee geweldige seizoenen bij Bournemouth had Danjuma deze zomer de clubs voor het uitkiezen. De aanvaller liet in Engeland niet alleen zien dat hij over voldoende technisch vermogen beschikt om zijn directe tegenstander te passeren, maar maakte eveneens indruk met zijn scorend vermogen en aantal assists.

Dat hij uiteindelijk voor een transfer naar La Liga koos, was echter allerminst een uitgemaakte zaak. De voorhoedespeler vertelt in het interview dat ook VfL Wolfsburg haar interesse in Danjuma liet blijken. Mark van Bommel had veel vertrouwen in zijn kwaliteiten, maar de stap naar Spanje leek hem het beste te zijn. Achteraf was het een verstandig besluit, want Van Bommel moest na enkele maanden alweer vertrekken.

Kansen bij Oranje

Zijn uitstekende statistieken in Spanje maakte hem in het najaar een goede optie voor Oranje. Louis van Gaal gaf al meermaals aan tevreden te zijn over de prestaties van Danjuma en voldoende perspectief in hem te zien om hem volgend jaar mee te nemen naar het Wereldkampioenschap in Qatar.

Gaat Danjuma de topscorerstitel pakken? Win dan 34 keer je inzet bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Is Danjuma goed genoeg voor Oranje?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie