Feyenoord geeft duidelijkheid over toekomst Kuip

Foto: Feyenoord geeft duidelijkheid over toekomst Kuip

De nieuwe Kuip laat voorlopig op zich wachten, zo meldt Feyenoord op de clubwebsite. Volgens de club zijn de ontwikkelingen in de bouwsector de grootste oorzaak van de vertraging.

De Nederlandse topclub is samen met de gemeente Rotterdam al jarenlang bezig met de plannen voor het nieuwe stadion. Niet alleen moet dit Feyenoord een nieuw onderkomen bieden waardoor het weer kan concurreren met Ajax en PSV, ook geeft het de stad de mogelijkheid om stappen voorwaarts te zetten.

Voorlopig kunnen de plannen echter geen doorgang vinden. De club stelt de plannen grondig te willen analyseren. “Daarbij zullen naast de ontwikkelingen op de bouw- en grondstoffenmarkten ook de juridische structuur en financieringsopzet, ontwerp, alsmede mogelijke alternatieven voor Het Nieuwe Stadion mede (her)onderzocht worden”, schrijft Feyenoord.

Koevermans bedreigd

Afgelopen maand stapte algemeen directeur Mark Koevermans nog op vanwege een reeks bedreigingen. De bestuurder was openlijk voorstander van het bouwen van een nieuw stadion, terwijl een gedeelte van de supporters liever de huidige Kuip houdt. Feyenoord verwacht in de zomer van 2022 meer duidelijkheid te kunnen geven.

Speelt Feyenoord over anderhalve week gelijk tegen PEC Zwolle? Pak 7 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Moet Feyenoord het huidige stadion behouden?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
277+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie