‘Prijskaartje Frenkie de Jong is uitgelekt’

Foto: ‘Prijskaartje Frenkie de Jong is uitgelekt’

Frenkie de Jong dreigt FC Barcelona na drie seizoenen te verlaten. Volgens Spaanse berichtgeving overweegt de clubleiding serieus om medewerking te verlenen.

De Jong is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Barcelona. De oud-Ajacied is in het bezit van een basisplaats, maar er is steeds vaker kritiek op diens prestaties. Aan de andere kant is de Nederlandse middenvelder niet erg enthousiast over de ontwikkelingen in Camp Nou en dus sluit hij een transfer niet langer uit.

Prijskaartje

FC Barcelona weet dat er zich nieuw potentieel aandient bij FC Barcelona. President Joan Laporta zou aangegeven hebben dat de Oranje-international voor zo’n zeventig miljoen euro mag vertrekken, maar een ruildeal met Raheem Sterling is ook een overweging waard. In dat geval zou Manchester City ‘slechts’ twintig miljoen euro hoeven bij te betalen.

Alles valt of staat de komende tijd met Xavi Hernández. De oud-middenvelder is deze week aangesteld als hoofdtrainer van FC Barcelona en staat voor een aantal belangrijke beslissingen. Hij moet nu bepalen of De Jong in aanmerking komt voor een transfer óf een cruciale rol krijgt in het nieuw op te bouwen team.

City was in eerder stadium al geïnteresseerd in De Jong. Destijds koos de middenvelder echter voor Barcelona, waar zijn contract medio 2026 afloopt.

Scoort De Jong tegen Montenegro? Win 3.50 keer je inzet bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet hij voor een transfer kiezen?

  • Ja
  • Nee
2850+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie