Pijnlijke beelden: Pogba raakt geblesseerd en schreeuwt het uit

Foto: Pijnlijke beelden: Pogba raakt geblesseerd en schreeuwt het uit

Paul Pogba is maandagavond geblesseerd geraakt tijdens een training van de Franse nationale ploeg. Tijdens een afwerkvorm sloeg het noodlot toe voor de middenvelder van Manchester United.

Pogba meldde zich maandag voor de laatste duels in de WK-kwalificatiefase. Op de eerste training wilde de middenvelder afwerken op doel, maar na een schot schreeuwde hij het plotseling uit en greep hij naar zijn bovenbeen. Op videobeelden is te zien hoe leden van de medische staf hen opvangen en begeleiden naar een auto aan de rand van het veld.

Gevolgen onzeker

Het is niet bekend hoe ernstig de blessure van Pogba is. Vermoedelijk gaat het om een liesblessure, waardoor hij in ieder geval een groot vraagteken is voor de WK-kwalificatieduels van deze maand. Les Bleus spelen zaterdag tegen Kazachstan en sluiten de cyclus volgende week dinsdag af tegen Finland.

Frankrijk is nog niet zeker van een WK-ticket. Het moet echter raar lopen als de wereldkampioen van 2018 er niet bij is in Qatar. De voorsprong op de achtervolgers Oekraïne (drie punten), Finland (vier punten) en Bosnië-Herzegovina (vijf punten) moet normaliter voldoende zijn. Zeker omdat Oekraïne een duel meer speelde én de Fransen een beter doelsaldo hebben dan alle concurrenten.

De toekomst van Pogba is overigens ook onzeker. Zijn verbintenis in Manchester loopt na dit seizoen af.

Gaat hij na dit seizoen een transfer maken?

  • Ja
  • Nee
111+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie