Ten Hag spreekt zich uit over Rensch en Onana

Foto: Ten Hag spreekt zich uit over Rensch en Onana

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft Devyne Rensch zondagavond gewoon in de selectie opgenomen. De verdediger kreeg afgelopen vrijdag een rode kaart bij Jong Ajax, dat met 1-3 wist te winnen bij VVV-Venlo?

Wedden op Ajax-Go Ahead? Win een leuk zakcentje bij bet365!

Rensch ontwikkelde zich vorig seizoen stormachtig en werd onder Louis van Gaal zelfs beloond middels een Oranje-invitatie. Die lijn heeft hij echter niet doorgetrokken. Zijn rode kaart van afgelopen vrijdag leek zelfs te duiden op frustratie, maar Ten Hag besloot om hem tegen Go Ahead Eagles toch bij de groep te houden.

“Ik heb het overwogen, maar het lijkt me niet verstandig”, aldus Ten Hag in gesprek met ESPN. “Het gebeurt vaker met talenten die in een bepaalde fase geweldig hebben gespeeld. Dan krijgen ze een terugval en dan verwacht ik wat van een speler. Hij moet hard werken om in de basis te komen, maar anderzijds moeten wij hem ook steunen.”

Onana

Ook André Onana, die weer terug is na een dopingschorsing, zit op de bank. Ten Hag: “Mijn indruk is goed, maar je kunt wel merken dat hij lang niet in partijvormen is geweest.” Toch durft hij de Kameroener in geval van nood in te zetten. “Ik heb vertrouwen in hem. Het is een ongelooflijk talent. Op het moment dat het moet, stijgt hij vaak naar grote hoogtes.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Verstandig om Rensch te selecteren?

  • Ja
  • Nee
143+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie