‘Bijzondere wedstrijd, maar het moet niet over mij gaan’

Foto: ‘Bijzondere wedstrijd, maar het moet niet over mij gaan’

Oefenmeester Arne Slot neemt het op zondagmiddag met zijn ‘nieuwe’ club Feyenoord op tegen zijn oude werkgever AZ, waar hij nog net niet met pek en veren werd weggestuurd… De coach verwacht een ‘bijzonder’ duel in de Rotterdamse Kuip.

Wint Feyenoord thuis van AZ? Verdubbel je inzet bij bet365!

“Speciaal en bijzonder is het zeker als je tegen je oude club speelt, waar je een fantastische tijd hebt gehad”, wordt de trainer geciteerd door Voetbal International. Hij neemt het woord ‘beladen’ ook in de mond: “Omdat ik er niet zo leuk ben weggegaan. De wedstrijd van zondag is dus zeker bijzonder, maar het moet niet over mij gaan.”

Feyenoord won in de Conference League met 1-2 van Union Berlin, waar AZ met 2-0 afrekende met CFR Cluj: “Wij moeten als Feyenoord zijnde dit blok goed af willen sluiten. Dat moeten we doen tegen een sterke tegenstander, die gelukkig ook op donderdagavond heeft gespeeld. Onze motivatie moeten we halen uit het feit dat we de laatste drie keer van ze verloren hebben.”

‘Bang voor Feyenoord?’

Oefenmeester Pascal Jansen van AZ blikte eerder al vooruit op de clash: “We gaan ook in De Kuip op onze eigen manier spelen. Dus niet vanuit angst. De vraag is hoeveel ruimte Feyenoord gaat weggeven, vooral achter hun vleugelverdedigers. En in hoeverre wij de wedstrijd kunnen controleren, zodat de wedstrijd niet te veel op en neer gaat.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Wint Feyenoord?

  • Ik denk het wel
  • Ik denk het niet
90+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie