Mohamed Ihattaren-mysterie wordt nog veel groter

Foto: Mohamed Ihattaren-mysterie wordt nog veel groter

Wat is er nou precies aan de hand met Mohamed Ihattaren? Als een dief in de nacht verdween de jongeling bij zijn (tijdelijke) werkgever Sampdoria, waarna we van alles over hem konden lezen. Hij zou bijvoorbeeld met een depressie kampen…

Wint Sampdoria zondag van Bologna? Verdien €237 met €100 inzet! 

Volgens het Marokkaanse medium Bladi heeft het voormalige PSV-supertalent dat formeel ontkend. Ihattaren is helemaal niet depressief en steekt bovendien in een blakende gezondheid, dat is in ieder geval het geluid dat klinkt vanuit het kamp van de negentienjarige technicus.

Wat er dan wel aan de hand is, is een groot mysterie. Feit is in ieder geval dat het huwelijk tussen Ihattaren en de Blucerchiati allesbehalve gelukkig is. La Gazzetta dello Sport weet dat de voetballer een herkansing wil in het Stadio Luigi Ferraris, maar hoelang gaat het dit keer goed? Een paar dagen? Een paar weken? Hooguit een paar maanden?

Trainer Roberto D’Aversa is in ieder geval boos op zijn speler, op wie hij in ieder geval tot de winterstop niet meer rekent… “In feite heb ik nooit de beschikking over hem gehad.”

‘Wordt moeilijk…’

Ihattaren arriveerde met vijf kilo overgewicht bij Sampdoria en was dus meteen een probleemgeval. Gazzetta-journalist Filippo Grimaldi vertelde onlangs aan de NOS: “Het is moeilijk voor Ihattaren om terug te keren naar Genua. En zelfs als het gebeurt, moet de voorbereiding opnieuw beginnen. Maar het is duidelijk dat hij moeite heeft om zich af te stemmen op de nieuwe realiteit.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zit het gewoon helemaal mis met zijn mentaliteit?

  • Kun je wel stellen
  • Vind ik niet
1111+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie