‘Grote Onana-verrassing op komst’

Foto: ‘Grote Onana-verrassing op komst’

De Telegraaf verwacht dat André Onana in de aankomende maandag speeltijd krijgt bij Ajax. De Kameroener is weer speelgerechtigd na een lange dopingschorsing wegens het gebruik van het middeltje furosemide, maar moet Remko Pasveer voor zich dulden.

Houdt Pasveer de nul tegen Go Ahead Eagles? De odd op bet365 is 1.61!

De Amsterdammers hebben zich met de 1-3 zege op Borussia Dortmund echter al geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. En dat betekent dat oefenmeester Erik ten Hag tegen Besiktas en Sporting Portugal kan rouleren. Het bovengenoemde dagblad citeert de coach: “Dit zijn wedstrijden die we kunnen aangrijpen om als ploeg verder te groeien. En dat zijn niet alleen maar elf spelers, want willen we succesvol zijn, dan hebben we meer spelers nodig die ons kunnen helpen als we tegen schorsingen of blessures aanlopen.

“We krijgen in december en januari in de competitie een heel zwaar programma voor de kiezen”, aldus Ten Hag. “In dat licht moeten we de Champions League-wedstrijden ook zien.”

Spelers sparen

Gaat hij spelers sparen? “Nee, dat vertaal je niet goed. Als er andere spelers zouden gaan spelen, krijgen ze de kans in de toekomst een bijdrage te leveren, waardoor de selectie sterker wordt.” De Telegraaf concludeert: “Het zou dus zomaar kunnen dat André Onana na bijna negen maanden afwezigheid speeltijd krijgt om in zijn ritme te komen.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Gaat Onana zijn kans grijpen?

  • Ja
  • Nee
2390+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie