Haller krijgt beste kansen in CL: “Vaker dan Salah en Benzema”

Foto: Haller krijgt beste kansen in CL: “Vaker dan Salah en Benzema”

Sébastien Haller verrast dit Champions League-seizoen vriend en vijand door in vier duels zeven doelpunten te maken. Volgens Bas van den Hoven ligt dit niet alleen aan de spits zélf, zo schrijft hij voor Voetbal International.

Wordt Haller dit seizoen topscorer van de Champions League? Maak gebruik van de odd van 9.00!

De journalist wijst naar de spelers die om Haller heen lopen. “Tadic is met afstand degene die in de Eredivisie de meeste kansen creëert, Berghuis is als nummer 10 belangrijk met creatieve impulsen en Antony kan met zijn dribbels vanuit het niets gevaar stichten”, zo somt hij op. “Tel de aanvalsdrift van Mazraoui en Blind daarbij op en het is duidelijk dat de aanvalsleider veel kansen zal krijgen.”

Statistieken Haller

Dat is niet alleen in theorie het geval, in de praktijk blijkt dat Van den Hoven gelijk heeft. Wanneer de journalist naar de eerste vier speelrondes kijkt en vervolgens de Europese topclubs naast de statistieken van Ajax zet, dan blijkt dat Haller bij Ajax de beste mogelijkheden krijgt.

“De statistiek toont dat na vier speelronden in dit Champions League-seizoen alleen Bayern-ster Lewandowski betere kansen heeft gekregen. Haller wordt vaker in kansrijke positie in stelling gebracht dan bijvoorbeeld Liverpool-smaakmaker Mohamed Salah en Real Madrid-spits Karim Benzema”, aldus Van den Hoven.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Is Haller goed genoeg voor een Europese topclub?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
222+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie