‘Antony een van de duurste Ajacieden ooit’

Foto: ‘Antony een van de duurste Ajacieden ooit’

Ajax slaagde er afgelopen zomer niet in om een grote uitgaande transfer te realiseren. In 2022 hoopt directeur Marc Overmars dit weer op te pakken en dat lijkt te gaan lukken dankzij de Braziliaan Antony.

Maakt Antony een hattrick tegen Go Ahead? Win zeventien keer je inzet bij bet365!

Antony is bezig aan een uitstekend seizoen bij Ajax. De vleugelaanvaller bewees woensdagavond op bezoek bij Borussia Dortmund (1-3 zege) andermaal zijn klasse en dat blijft niet onopgemerkt. De afgelopen maanden werd zijn naam al aan verschillende Europese topclubs gelinkt, waaronder Bayern München, FC Barcelona en Manchester City. The Daily Express noemt nu ook Liverpool als logische optie.

Megabedrag

Ajax zal Antony naar verwachting niet zonder slag of stoot laten gaan. De Zuid-Amerikaan kwam al voor relatief veel geld over naar Amsterdam en Overmars zal alleen meewerken als er een topbedrag op tafel komt. Het Britse medium denkt dat Antony volgend zomaar de vijftig miljoen euro kan overschrijden.

Antony zou in dat geval één van de duurste Ajax-spelers aller tijden worden. Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt leverden allebei ruim tachtig miljoen euro op (inclusief bonussen), maar de nummer drie Davinson Sánchez staat op 42 miljoen. Dat bedrag zou Antony dus zomaar eens kunnen overtreffen.

Antony heeft een huidige marktwaarde van 25 miljoen euro.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Eens?

  • Ja
  • Nee
838+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie