Scorende Wijnaldum geniet: “Ik heb hier lang op gewacht”

Foto: Scorende Wijnaldum geniet: “Ik heb hier lang op gewacht”

Georginio Wijnaldum eiste woensdagavond bij Paris Saint-Germain een hoofdrol op door tweemaal te scoren. De middenvelder bleef voor de camera van Canal+ echter kritisch op zijn eigen spel.

Wint Paris Saint-Germain dit seizoen de Champions League? Bet365 belooft je 6,5 keer je inleg!

De Fransen kwamen tegen RB Leipzig razendsnel op een achterstand door een doelpunt van Christopher Nkunku. Paris Saint-Germain pakte de draad vervolgens razendsnel op. Waar Wijnaldum na twintig minuten spelen de stand gelijktrok, lukte het de Oranje-international ruim een kwartier later om zijn ploeg zelfs op voorsprong te zetten. In de laatste secondes van de wedstrijd maakten de Duitsers echter nog gelijk.

Kritische Wijnaldum

Ondanks de teleurstelling van het gelijkspel was Wijnaldum opgelucht over zijn prestatie. “Je wil gewoon belangrijk zijn voor het team, nu was ik dat met twee goals”, stelde hij na afloop. “Ik heb hier lang op gewacht. Eindelijk was het zover, maar helaas hebben we deze wedstrijd niet gewonnen. Dat zou het nog beter maken.”

“Iedereen zal zeggen dat het een goede wedstrijd was van mij omdat ik twee keer scoorde”, vervolgde Wijnaldum. “Ik creëerde ook twee kansen. Maar ik kijk ook wat ik beter kan doen. Er is zoveel meer wat ik beter kan doen. Ik ben blij dat ik heb gescoord en de ploeg heb kunnen helpen, maar ik moet beter spelen zodat we deze wedstrijden winnen.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Hoort Wijnaldum in de basis?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
42+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie