Timber knipoogt naar Van Basten: “Denk dat Marco daar wel van houdt”

Foto: Timber knipoogt naar Van Basten: “Denk dat Marco daar wel van houdt”

Jurriën Timber stapte woensdagavond met een goed gevoel van het veld af. De verdediger won met de Amsterdammers met 1-3, waardoor Ajax zich al plaatste voor de knock-outfase van de Champions League.

Inzetten op Ajax? Doe dat bij bet365! Pak de welkomstbonus van €100!

Het talent van Ajax stond na afloop daarom met een trots gevoel de pers te woord. “Knap hè, al geplaatst”, stelde hij in gesprek met Ziggo Sport. “Bij het begin had je het niet gezegd, je gaat van wedstrijd tot wedstrijd. We hebben de eerste drie duels echt supergoed gespeeld en nu hebben we ons goed herpakt. We hebben laten zien dat die twaalf punten verdiend zijn.”

Voorafgaand aan het duel deelde Marco van Basten flinke complimenten uit aan Timber. De oud-topvoetballer stelde uit te kijken naar het spel van de defensieve kracht. “Het is mooi dat hij het zegt”, reageerde Timber. “Ik voetbal graag vooruit, voetbal gewoon graag, zoek graag naar oplossing en blijf rustig aan de bal. Ik denk dat Marco daar wel van houdt.”

Programma Ajax

De Amsterdammers hoeven zondagavond om 20:00 uur pas weer te voetballen. Dan komt de ploeg van hoofdtrainer Erik ten Hag in actie tegen Go Ahead Eagles. Vervolgens speelt het Nederlands elftal een reeks interlands, waarna Ajax op 21 november weer de draad oppakt met een uitduel met RKC Waalwijk.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Gaat Timber de Europese top halen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
217+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie