‘Barcelona zet grote stap in onderhandelingen met Xavi’

Foto: ‘Barcelona zet grote stap in onderhandelingen met Xavi’

Barcelona heeft dinsdagavond de volgende stap gezet om Xavi binnen te halen. Een delegatie van de Spanjaarden vloog volgens Goal door naar Qatar om de onderhandelingen met zijn club Al-Sadd te versnellen.

Inzetten op Barça doe je bij bet365! Pak de welkomstbonus van €100!

De topclub ziet in Xavi de ideale opvolger van de vertrokken Ronald Koeman. De voormalig middenvelder van Barcelona laat bij zijn huidige club niet alleen goed voetbal zien, maar ligt ook uitstekend bij de achterban. Dat gegeven is vooral belangrijk voor president Joan Laporta die na een paar maanden alweer onder druk staat.

Xavi heeft echter nog een doorlopend contract in Qatar, waardoor Barcelona alles in het werk moet stellen om de oefenmeester binnen te halen. Hoewel meerdere media de afgelopen maanden meldden dat Xavi voor een symbolisch bedrag van een euro naar Spanje mocht afreizen, lijkt dit wat gecompliceerder te liggen.

Presentatie Xavi

Het vertrek van Koeman kost de club naar verluidt twaalf miljoen euro, waardoor Barcelona niet diep in de buidel kan tasten om Xavi naar La Liga te halen. Desondanks lijkt het een kwestie van tijd totdat hij het team onder zijn hoede neemt. Diverse Spaanse media stellen dat Xavi mogelijk aankomende week al een handtekening zet onder een contract met een duur van tweeënhalf jaar.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Xavi naar Barcelona?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
114+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie