Antonio Conte doet belofte aan Spurs-fans

Foto: Antonio Conte doet belofte aan Spurs-fans

Antonio Conte werd gisteren voorgesteld als de nieuwe oefenmeester van Tottenham Hotspur, en de supporters van de Londenaren mogen wel wat verwachten. Op het clubkanaal van de Spurs belooft de Italiaan dat hij er alles aan gaat doen om weer eens een prijs te pakken.

Zie jij Vitesse stunten in Londen? Win 10 (!) keer je inzet bij bet365!

De laatste trofee dateert al weer uit 2008, toen Tottenham de League Cup won. “Ik wil het vertrouwen terugbetalen”, vertelt Conte. “Mijn filosofie is simpel: ik wil goed en aantrekkelijk voetbal spelen voor onze fans. Met passie. Een team dat stabiel is, dat niet up en down gaat. De fans verdienen een competitief team dat bereid is om te vechten. Ik zal er alles aan doen hun steun te verdienen.”

Met Juventus, Chelsea en Internazionale won hij prijs na prijs na prijs: “Dat is het verleden, dat ligt achter ons. Ik leef in het heden. Ik heb dertien jaar voor Juventus gespeeld. Ik heb alles gewonnen wat er te winnen valt. Dat je dan als trainer terugkomt en een begin maakt aan de reeks van negen landstitels op rij, betekent veel. Die cyclus heb ik met Inter een halt toegeroepen. Het verleden is belangrijk, daar ben ik trots op. Tottenham is mijn nieuwe uitdaging.”

“Tottenham is een grote club”

Conte is onverminderd ambitieus: “Ik wil dat de club een belangrijk hoofdstuk in mijn carrière wordt. Tottenham is een grote club in Engeland en de wereld. Het stadion en het trainingscomplex zijn geweldig. Dit is een heel mooie kans. Toen ik het trainingsveld zag, kreeg ik zin om aan de slag te gaan bij een topclub. Dit soort situaties pushen mij en zorgen ervoor dat ik zin krijg om aan de slag te gaan en om iets belangrijks te doen voor de fans en voor deze club.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zie jij Spurs een prijs pakken?

  • Ik wel
  • Ik niet
98+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie