PSV zonder Mario Götze tegen AS Monaco

Foto: PSV zonder Mario Götze tegen AS Monaco

Mario Götze is niet van de partij als PSV het morgenavond in de Europa League opneemt tegen AS Monaco. De Eindhovenaren onthullen op woensdagochtend dat hun Duitse ‘sterspeler’ het duel aan zich voorbij moet laten gaan wegens ziekte.

Wint PSV uit bij AS Monaco? De odd bij bet365 (3.40) is geen sinecure!

De Eredivisie-topclub stapt vandaag met negentien speler op het vliegtuig naar Monte Carlo. Dat Davy Pröpper (enkel), Noni Madueke (hamstring), Ryan Thomas (knie) en Cody Gakpo (enkel) zouden ontbreken wisten we al, maar Götze voegt zich dus bij dit rijtje.

Oefenmeester Roger Schmidt kon ook al niet over zijn landgenoot beschikken in de competitiewedstrijd tegen FC Twente. In het Philips Stadion had PSV het aanvankelijk best lastig tegen de Tukkers, maar toen het laatste fluitsignaal geklonken had stond er een eindstand van 5-2 op het scorebord.

In het Stade Louis II kan Schmidt overigens wel weer beschikken over de diensten van Ritsu Doan. De Japanner miste het vorige duel met Monaco, dat met 1-2 won in de lichtstad van Nederland.

De volledige selectie van PSV: Jordan Teze, Armando Obispo, André Ramalho, Ibrahim Sangaré, Eran Zahavi, Marco van Ginkel, Carlos Vinícius, Érick Gutiérrez, Joël Drommel, Mauro Júnior, Olivier Boscagli, Bruma, Maxi Romero, Maxime Delanghe, Ritsu Doan, Phillipp Mwene, Philipp Max, Yorbe Vertessen, Yvon Mvogo.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zie jij PSV winnen?

  • Ik wel
  • Ik niet
149+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie