BILD voorspelt nieuwe ‘Ajax-nachtmerrie’

Foto: BILD voorspelt nieuwe ‘Ajax-nachtmerrie’

Maakt Ajax vanavond weer gehakt van Borussia Dortmund? Volgens de grote Duitse krant BILD zou het zomaar eens kunnen. BVB kampt immers met een hele waslijst aan blessures en treedt dus niet op volle oorlogssterkte aan in de Champions League…

Wint Ajax vanavond weer met 4-0? Krijg 21 keer je inzet bij bet365!

De Bundesliga-topclub moet het nu al een tijdje zonder Erling Haaland stellen en tegen Arminia Bielefeld, FC Ingolstadt 04 (beker) en 1. FC Köln koos oefenmester Marco Rose daarom voor een 3-4-1-2-systeem. Het voetbal was meteen een stuk minder sprankelend dan gebruikelijk… “In zo’n situatie moet je jezelf als club een beetje opnieuw uitvinden”, aldus BILD. “De resultaten zijn goed, maar het spel minder. We mogen niet verwachten dat Dortmund Ajax tegen de Gelbe Wand speelt.”

Zolang de club met blessures kampt mogen we niet verwachten dat het spel beter wordt, aldus het dagblad… “Daarom moeten we nog wat geduld hebben, zeker in de Champions League. Ajax heeft andere kwaliteiten dan Arminia Biefeld, FC Ingolstadt of 1. FC Köln. Ajax is altijd een spannend project. Spelers als Sébastien Haller of Antony kunnen BVB weer enorm veel pijn doen. En ze hebben met Erik ten Hag een coach die spelers beter maakt en aanvallend speelt.”

Geen Donyell Malen

In de Johan Cruijff ArenA begon Donyell Malen nog in de basis bij Dortmund, maar Ruhr Nachrichten verwacht dat Rose vanavond met Thorgan Hazard start. De Belg, die in de laatste twee duels van zijn werkgever drie goals scoorde, vormt vermoedelijk een spitsenduo met Marco Reus.

Verwachte opstelling Dortmund: Kobel; Akanji, Hummels, Pongracic; Meunier, Witsel, Bellingham, Wolf; Brandt; Hazard en Reus.

Odds Borussia Dortmund-Ajax bij bet365: Dortmund 2.80, gelijkspel 3.80, Ajax 2.30

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Wordt het weer een veegpartij?

  • Ja
  • Nee…
1440+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie