‘Teun Koopmeiners wordt voor veel geld verkocht’

Foto: ‘Teun Koopmeiners wordt voor veel geld verkocht’

Teun Koopmeiners is sinds zijn transfer van AZ naar Italië misschien een klein beetje van de Nederlandse voetbalradar verdwenen, gisteren was te zien dat de middenvelder zich als een vis in het water voelt bij Atalanta Bergamo.

Wint Atalanta dit seizoen de Coppa Italia? Krijg 5.5 keer je inzet!

Dat speelde met 2-2 gelijk tegen Manchester United in de Champions League en de geboren Castricummer liet zien het niveau moeiteloos aan te kunnen. Voor aanvang van het duel in het miljardenbal was coach Gian Piero Gasperini al positief: “Hij is nog een jonge speler, maar heeft al een geweldige persoonlijkheid en is voorbestemd om een leider te worden.” De Italiaanse media gaan daar vandaag in mee.

‘Pogba in zijn zak’

“Hij heeft een mooie impact op Atalanta en het Italiaanse voetbal”, oordeelt de Italiaanse tak van Eurosport bijvoorbeeld over Koopmeiners. Tutto Atalanta geeft hem een 7 als rapportcijfer: “Met veel persoonlijkheid won hij het rechtstreekse duel met Paul Pogba. Hij had de Fransman in zijn zak. Het is moeilijk een Atalanta voor te stellen zónder Koopmeiners op dit moment. Dit is een talent dat voor veel geld verkocht kan worden.”

Calciomercato analyseert: “Koopmeiners had het soms moeilijk met Pogba, maar stond zijn mannetje. De Nederlander heeft een goede kijk op het spel en speelt als een leider.” Van Bergamo Sport krijgt de Oranje-kandidaat eveneens een mooie 7: “In een geweldige wedstrijd kon hij heel goed meekomen. Hij is geslaagd voor zijn examen!”

Wéér Ronaldo

Atalanta leek te gaan winnen van United, maar had buiten Cristiano Ronaldo gerekend. In extremis volleerde de Portugese superster nog binnen… Na het laatste fluitsignaal zei Koopmeiners tegen RTL7: “Voor de neutrale toeschouwer was het een fantastische avond, maar voor ons was het heel zuur dat precies hij weer de bal in de extra tijd perfect raakte. Iedereen weet dat hij die kwaliteiten heeft. In de uitwedstrijd deed hij ons ook al de das om, gewoon heel zuur.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Knap?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet zo
505+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie