‘Ajax met sterkste opstelling tegen Borussia Dortmund’

Foto: ‘Ajax met sterkste opstelling tegen Borussia Dortmund’

Ajax begint met zijn ‘sterkste’ opstelling tegen Borussia Dortmund, zo voorspelt het Algemeen Dagblad op woensdagochtend. Noussair Mazraoui was niet beschikbaar tegen Heracles Almelo (0-0) door een griepje, maar speelt hoogstwaarschijnlijk wel in het Signal Iduna Park.

Wint Ajax ook uit bij Dortmund? Pak 2.55 keer je inzet!

In de Johan Cruijff ArenA wonnen de Amsterdammers met maar liefst 4-0 van de Duitsers, maar desondanks liet oefenmeester Erik ten Hag gisteren op zijn persconferentie weten: “Ik zie Dortmund nog steeds als favoriet. Wij zullen extra goed moeten zijn. Dortmund is op revanche belust. Zij zullen iets extra’s geven. Dat betekent niet dat we bang moeten zijn, maar we zullen wel meer moeten doen om in balbezit te komen en te blijven.”

Fel Borussia Dortmund

Coach Marco Rose van Dortmund vertelde eerder al dat zijn ploeg fel gaat spelen. “Wij kunnen zelf ook fel spelen”, aldus Ten Hag. “Zij hebben meerdere strategieën. Daar moeten we op voorbereid zijn en zelf ook goed lezen welke kant het op gaat. Die 4-0 zint ze natuurlijk niet. Dan kun je een reactie verwachten. We moeten zorgen dat we de regie krijgen.”

De Ajax-trainer zei uit te kijken naar de confrontatie: “Wie niet? Hier doe je het voor. Een geweldige ambiance, een goed veld, twee goede elftallen. Zeker voor degenen op het veld zal het genieten worden.”

Verwachte opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, TImber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Haller en Tadic.

Odds Borussia Dortmund-Ajax bij bet365: Dortmund 2.50, gelijkspel 3.80, Ajax 2.55

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Goede opstelling?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
341+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie