‘Zidane denkt aan grote stunt met nieuwe job’

Foto: ‘Zidane denkt aan grote stunt met nieuwe job’

Zinédine Zidane maakte afgelopen zomer een einde aan zijn tweede dienstverband als hoofdtrainer van Real Madrid. Sindsdien is zijn naam gelinkt aan een aantal clubs en de Franse nationale ploeg, maar mogelijk zorgt hij voor een verrassende wending.

Wedden op voetbalwedstrijden? Maak een bet365-account en pak de bonus van 100 euro!

Zidane kwam als speler uit voor Girondins de Bordeaux, Juventus en Real Madrid. Als trainer begon hij meteen bij de Spaanse grootmacht. In La Provence doet de oefenmeester nu een eerlijke ontboezeming: “Ik kom uit Marseille, waar ik erg jong vertrok en nooit heb gewoond. Maar af en toe keer ik daar terug en dan voel ik me wel verbonden aan Marseille. Ik weet dat dit gevoel altijd zal blijven.”

Zizou vervolgt: “Tussen mijn vijftiende en zeventiende levensjaar zat ik op de tribunes tijdens wedstrijden van Marseille. Toen zei ik tegen mezelf: ‘Waarom niet?’ Het gebeurde echter niet, maar het zou fantastisch zijn geweest.”

Trainer

Zidane voltooide zijn wens dus niet als speler. Marca schrijft: “Zidane is voorheen altijd voorzichtig geweest over zijn toekomst als coach. Het is niet duidelijk naar welke baan hij op zoek is, als hij al op zoek is. Marseille staat nu onder leiding van Jorge Sampaoli, maar de woorden van Zidane bewijzen dat hij veel voor de club voelt. Misschien komt hij de volgende keer in beeld als de positie vacant is.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Een goed idee?

  • Ja
  • Nee
262+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie