‘Antonio Conte bezorgt Ajax topnieuws’

Foto: ‘Antonio Conte bezorgt Ajax topnieuws’

De 0-3 blamage in eigen huis tegen Manchester United heeft trainer Nuno Espirito Santo bij Tottenham Hotspur de kop gekost. Vanochtend kreeg de Portugees zijn congé in Londen.

Gaat Tottenham de Conference League winnen? Pak 7x je inleg bij bet365!

Vier maanden geleden begon Santo na een goede periode als coach van Wolverhampton Wanderers bij de Spurs, maar nu al weer is ‘in goed overleg’ besloten om zijn contract te verscheuren. Een crisisoverleg met voorzitter Daniel Levy en technisch directeur Fabio Paratici is hem dus fataal geworden.

Doordat Tottenham pas vijftien punten uit de eerste tien wedstrijden pakte staat het op een troosteloze achtste plaats in de Premier League. Koploper Chelsea is met tien punten voorsprong al mijlenver uit zicht. Ook in Europees verband ploeteren de withemden; twee weken geleden wist Vitesse zelfs nog te winnen van hen, met 1-0 in de GelreDome (Conference League). Komende donderdag treffen de Arnhemmers Tottenham opnieuw, dan in Engeland.

UPDATE 1/11

De afgelopen dagen werd er al geschreven over een ontslag van Nuno Espirito Santo bij Tottenham Hotspur. In dezelfde artikelen viel ook altijd de naam van Erik ten Hag als potentiële opvolger. Maar zelfs nu Santo daadwerkelijk de laan uitgestuurd is, hoeft Ajax niet te vrezen. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde journalist Fabrizio Romano wordt Antonio Conte namelijk waarschijnlijk de nieuwe coach van de Spurs.

De Italiaan werkte al eens succesvol samen met directeur Fabio Paratici (bij Juventus) en zou openstaan voor een terugkeer in Londen. Eerder werkte de kampioenenmaker van Inter Milan, momenteel clubloos, daar al voor uitgerekend de grote rivaal Chelsea.

Conte is voor Tottenham een betere optie dan Ten Hag

  • Eens
  • Oneens
767+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie