‘Feyenoorder loopt met ziel onder zijn arm’

Foto: ‘Feyenoorder loopt met ziel onder zijn arm’

Feyenoord won afgelopen zondagmiddag met 0-1 bij Sparta, maar al te overtuigend was het spel niet. Dat vond ook analist en oud-speler Pierre van Hooijdonk, die in Studio Voetbal met name kritisch was op de prestaties van aanvaller Alireza Jahanbakhsh.

Maakt Feyenoord donderdag in Berlijn het eerste doelpunt? 2.3x je inleg bij bet365!

De Iraniër keerde terug in de ploeg, na één duel zijn plek af te hebben gestaan aan Fredrik Aursnes, maar speelde op Het Kasteel wederom weinig klaar. “Zou je voorin niet eens de linksbuiten, die als enige iemand uit kan spelen, een keer op rechts zetten?”, refereert Van Hooijdonk aan Luis Sinisterra, “en Jahanbakhsh dan op de linkerkant? Want die loopt echt met de ziel onder de arm. Hij heeft eigenlijk nul dreiging naar de goal toe. Sinisterra kan alle kanten op.”

Theo Janssen heeft echter zijn vraagtekens bij dat plan. “Als Sinisterra aan de rechterkant gaat spelen, gaat hij normaal gesproken meer voor de voorzet. Vanaf de linkerkant kan hij ook naar binnen komen en afwerken. Ik snap wel dat ze hem daar laten staan. Misschien moet Linssen een keer vanaf de rechterkant spelen en naar binnen komen, met Cyriel Dessers gewoon in de spits? Als Jahanbakhsh zo blijft voetballen, heb je er weinig aan.”

‘Lucky Feyenoord’

Rafael van der Vaart merkt tot slot op dat Feyenoord ‘niet voor het eerst dit seizoen in de slotfase ontsnapte’. “Als je elke keer wint op het einde… Het is waarschijnlijk het geluk van een goede coach. Maar niemand heeft een idee bij Feyenoord, als een ploeg zo staat en het moeilijk maakt om erdoorheen te komen.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Jahanbakhsh wordt nog wel een groot succes bij Feyenoord

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
235+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie