Lionel Messi haalt keihard uit: ‘Dit verdien ik niet’

Foto: Lionel Messi haalt keihard uit: ‘Dit verdien ik niet’

Lionel Messi vindt het vervelend dat er telkens maar weer twijfel wordt gezaaid over zijn vertrek bij FC Barcelona. De Catalanen konden hem niet meer betalen, waardoor de Argentijnse superster voor een vertrek naar Paris Saint-Germain koos.

Wint PSG van RB Leipzig in de Champions League? Bij bet365 is de odd 2.10!

Had hij echter niet gratis en voor niets in het Camp Nou-stadion kunnen blijven spelen? Al bedankje voor de club die hem groot heeft gemaakt…? President Joan Laporta liet begin oktober weten: “Ik hoopte tot de laatste minuut dat Messi zou zeggen dat hij gratis voor ons wilde spelen, maar we kunnen dat niet verlangen van een speler van zijn kaliber.”

‘Nóóit gevraagd’

In een uitgebreid interview met het dagblad Sport slaat de Argentijn terug: “De waarheid is dat ik er alles aan gedaan heb om te kunnen blijven. Het is nooit aan mij gevraagd om gratis te spelen. Mij werd gevraagd om vijftig procent van mijn salaris in te leveren en daar ging ik zonder problemen te maken akkoord mee. De wens van mij en mijn familie was om in Barcelona te blijven.”

“Daarom zijn de woorden van de president volgens mij aangepast”, gaat Messi verder. “Ze doen me pijn en ik denk dat het ook niet nodig is dat hij zoiets zegt. Het is alsof je de bal verspeelt zonder na te denken over de consequenties en je verantwoordelijk te voelen voor die consequenties. Deze woorden zorgen ervoor dat er bij mensen twijfels ontstaan, twijfels die ik volgens mij niet verdien.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Heeft Barcelona geblunderd?

  • Ja
  • Nee
2167+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie