Zorgen om Van der Hoorn: “Hij was even weg”

Foto: Zorgen om Van der Hoorn: “Hij was even weg”

Mike van der Hoorn heeft zondag een vervelende blessure overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Willem II (5-1 overwinning). De verdediger van FC Utrecht leek na een luchtduel met Kwasi Wriedt zelfs even buiten bewustzijn.

Wedden op FC Utrecht? Maak een account aan bij bet365 en pak de bonus van 100 euro!

In de tweede helft kwamen de hoofden van beide spelers hard met elkaar in aanraking. Van der Hoorn bleef vervolgens zichtbaar aangeslagen op het veld liggen, waarbij hij zelfs zijn bewustzijn leek te hebben verloren. Pas na een blessurebehandeling van vijf minuten kon de oud-Ajacied onder begeleiding van de medische staf van het veld worden gehaald.

Onzekerheid

Trainer René Hake noemde de ernst van de blessure na afloop ‘niet helemaal duidelijk’. Aan ESPN liet de oefenmeester weten: “Hij is met zijn familie naar het ziekenhuis gegaan voor onderzoek, dus we moeten het afwachten. Op zo’n moment gaan de alarmbellen wel even af, maar uiteindelijk moeten we het gewoon afwachten. Hopelijk valt het mee. Toen hij van het veld ging, was hij bij bewustzijn.”

Ook in de studio zorgden de beelden voor zorgen. Milan van Dongen: “Dat zag er naar uit, hè? Hij was ook echt even out.” Marciano Vink beaamde dat. “Het zag er heel naar uit. Hij kreeg ‘m zo half achter op zijn slaap, hij was even weg. Hij moest ondersteund worden, dit zag er wel slecht uit. Ik hoop echt dat het meevalt. Het duurde heel lang voordat hij de trap af was. Dus dit ziet er echt niet goed uit.”

Is gezichtsbescherming verstandig?

  • Ja
  • Nee
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie