Zlatan strikes again: “Zonder mij was PSG nooit geworden wat het nu is”

Foto: Zlatan strikes again: “Zonder mij was PSG nooit geworden wat het nu is”

Zlatan Ibrahimovic is niet bepaald enthousiast over het huidige Paris Saint-Germain. Zijn voormalig werkgever, vol sterren en vedette, zou momenteel geen echt team hebben. De spits uit zich kritisch naar Kylian Mbappé.

Wint PSG dit jaar dan eindelijk de Champions League? Op bet365 krijg je liefst 6 keer je inleg!

Zlatan sprak uitgebreid met Téléfoot. “Missen jullie me, of niet? Jullie hebben toch niets meer om over te praten sinds ik weg ben? Het moet saai zijn om nu in Frankrijk te werken”, lacht de 40-jarige spits van AC Milan, refererend naar zijn eigen periode bij PSG.

De Zweed krijgt al snel de vraag of hij na dit seizoen nog op het veld zal staan. “Ik wil aan iedereen laten zien dat 40 slechts een getal is. Ik ben niet verrast door mijn prestaties. Ik ben de beste, je kunt jezelf niet verrassen als je de beste bent”, klonk het zelfverzekerd als altijd.

PSG-project

Volgens ging het over PSG, de club waar hij tussen 2012 en 2016 voor speelde. “Ik was één van de eerste spelers die ze aantrokken na de overname, daar ben ik heel trots op. Zonder mij was PSG nooit geworden wat het nu is. Mensen denken dat ik voor het geld kwam, maar nee, ik kwam en toen veranderde alles.”

Zlatan is fan van de huidige ster Mbappé, maar benadert hem kritisch. “Ik houd van Mbappé, maar hij doet niet genoeg. Hij kan heel sterk worden als hij zichzelf pijn doet. Hij moet bloed proeven en over vuur lopen. Omring jezelf met mensen die je vertellen dat je niet goed genoeg bent, dan word je de beste.”

“Voor Messi is het een goede uitdaging. Hij probeert iets anders na een lange periode bij Barcelona, bij een zeer ambitieuze club die alles wil winnen en groeiende is”, aldus Zlatan, die de huidige ploeg niet sterker vond dan het PSG waar hij in speelde. “Nee, wij waren een echt team, dat is bij de huidige lichting niet het geval.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Heeft PSG veel te danken aan Zlatan?

  • Ja, hij heeft ze echt op de kaart gezet
  • Nee, dat valt wel mee
147+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie