Supertandem schiet PSV na rust langs FC Twente

Foto: Supertandem schiet PSV na rust langs FC Twente

Het kostte PSV bloed, zweet en tranen, maar vanmiddag wist het dan toch enigszins revanche te nemen na de 5-0 zeperd van vorige week tegen Ajax. In eigen huis ging FC Twente met 5-2 over de knie.

Verslaat PSV donderdag ook AS Monaco? Pak 3.40x je inleg bij bet365!

Bij de Eindhovenaren, waar naast Noni Madueke en Cody Gakpo ook Mario Götze ontbrak, was de angst er duidelijk ingeslopen. De eerste tien minuten waren een foutenfestival met André Ramalho als hoofdacteur. Het was dan ook geen verrassing dat Michel Vlap, die ontsnapte aan de aandacht van de PSV-defensie, de score kon openen. Binnen een minuut lag de bal echter ook al aan de andere kant in het netje, middels een fraaie streep van Yorbe Vertessen.

En na een half uur kwam PSV zelfs op voorsprong; Eran Zahavi was het eindstation na een aanval via uitblinkers Vertessen en rechtsback Jordan Teze. Toch gingen de Tukkers met een gelijke stand naar de kleedkamers voor de thee; Ramiz Zerrouki pegelde op schitterende wijze binnen, vanaf een ruime meter of 20.

Veni, Vidi, Vinícius

Na rust herpakte PSV zich en begon het Twente zowaar kapot te spelen. Nadat Carlos Vinícius nog een dot van een kans miste kon andermaal Vertessen scoren, daarna begon ‘de grote Vinícius-show’. De Braziliaan was vandaag erg ongelukkig in de afronding, maar maakte wel de 4-2 én de 5-2. Na de eerste treffer schopte hij uit opgekropte frustratie nog de paal bijna doormidden, maar het hek is nu van de dam; de Benfica-huurling lijkt los.

Scoreverloop: 0-1 (13′) Michel Vlap, 1-1 (14′) Yorbe Vertessen, 2-1 (27′) Eran Zahavi, 2-2 (44′) Ramiz Zerrouki, 3-2 (54′) Yorbe Vertessen, 4-2 (58′) Carlos Vinícius, 5-2 (63′) Carlos Vinícius

Zie jij PSV nog altijd als titelkandidaat?

  • Ja
  • Nee
180+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie