‘Duidelijkheid over ‘Feyenoord-overstap’ Eenhoorn’

Foto: ‘Duidelijkheid over ‘Feyenoord-overstap’ Eenhoorn’

Feyenoord ziet Mark Koevermans per 1 december vertrekken als algemeen directeur. Er zou al een topkandidaat zijn, maar dat gaat niet om AZ-directeur Robert Eenhoorn.

Wedden op Feyenoord? Pak een bonus van 100 euro en waag een gok via bet365!

Koevermans is vanwege bedreigingen tot de conclusie gekomen dat het beter is om later dit jaar af te zwaaien. De clubleiding moet dus dringend op zoek naar een opvolger. Dankzij sportmarketeer Chris Woerts heeft Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam vernomen dat er al een concrete kandidaat is, maar een naam wilde hij nog niet noemen in Veronica Inside.

Eenhoorn

De naam van Eenhoorn circuleert veelvuldig bij Feyenoord. Hij heeft zich bewezen bij AZ én heeft een Feyenoord-achtergrond, maar volgens Krabbendam is die optie geschrapt. “Hij heeft ruzie gemaakt met Frank Arnesen en Arne Slot ontslagen toen hij naar Feyenoord trok”, aldus de Feyenoord-watcher.

Er is ook een verrassende optie ter sprake gekomen. Robert Maaskant zou hebben gesolliciteerd bij Feyenoord. Eerder had de oud-trainer een bestuursfunctie bij Almere City FC, maar daar vertrok hij al snel weer om hoofdtrainer te worden bij VVV-Venlo.

Eerder op de dag werd de naam van Paul Bosvelt geopperd in Rotterdam-Zuid. Het is niet bekend of de technisch manager van Go Ahead Eagles in beeld is.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Begrijpelijke keuze?

  • Ja
  • Nee
384+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie