‘Verrassende reactie Koeman op ontslag’

Foto: ‘Verrassende reactie Koeman op ontslag’

Ronald Koeman is niet geschokt door de beslissing van FC Barcelona om uit elkaar te gaan. De 58-jarige Nederlander voelde zich zelfs opgelucht na het statement van de clubleiding.

Wint FC Barcelona de Champions League? Krijg 51 keer je inzet terug bij bet365!

Journalist Martijn Krabbendam van weekblad Voetbal International maakte dit bekend in Veronica Inside. Na het ontslag sprak hij met Koeman en daaruit blijkt dat hij opgelucht was. “Want hij wist al dat hij ontslagen zou worden, sinds dat Joan Laporta naar Barcelona kwam. Hij wist dat hij trainde in blessuretijd”, aldus de Feyenoord-watcher.

“Hij wist na de komst van Laporta dat het bij elke misstap gebeurd zou zijn. En dan heeft het nog lang geduurd”, aldus Krabbendam. Koeman wist dat hij goud in handen had met bepaalde talenten, maar wist ook dat hij het absolute topniveau van die groeibriljanten ‘niet meer zou meemaken’ als coach.

Opstappen

Koeman voelde zijn afscheid al naderen, maar besloot desalniettemin om te blijven zitten. Krabbendam weerspreekt dat dit alleen maar met geld te maken had. “Hij had ook de verantwoordelijkheid over Henrik Larsson en Alfred Schreuder”, zo wijst de VI-journalist naar diens assistenten.

Laporta

Overigens had Koeman geen goede relatie met president Joan Laporta. In de media werd hier positief over bericht, maar Krabbendam noemt dit puur voor de bühne. “Het was een andere Laporta dan in zijn tijd van Frank Rijkaard.”

Begrijpelijke reactie?

  • Ja
  • Nee
1491+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie