‘Labyad heeft groot probleem na RTL Boulevard-onthulling’

Foto: ‘Labyad heeft groot probleem na RTL Boulevard-onthulling’

Er dreigt een serieus probleem voor Ajax-middenvelder Zakaria Labyad. Een aannemer heeft aangifte gedaan van mishandeling en RTL Boulevard meldt dat de beelden niet in zijn voordeel werken.

Wedden op Ajax? Maak een account aan bij bet365!

Labyad en het aannemersbedrijf hadden ruzie over de geleverde kwaliteit. De Ajax-speler weigerde een deel van de factuur te betalen, maar daar was het bedrijf niet over te spreken. Op 5 juli vorig jaar reed de aannemer naar het huis van de voetballer om verhaal te halen. RTL Boulevard heeft de beelden van het incident ingezien.

Het RTL-medium schrijft: “De klusjesman loopt een halfuur rond de woning, schreeuwt en bonkt op de ramen. Een buurman vraagt wat er aan de hand is. Labyad doet de deur niet open en belt zijn vader en broer, die naar de woning komen. Flinke woorden vallen, en even later vallen er ook klappen. Volgens de aangever is hij zelfs bedreigd met een vuurwapen.”

Omsingeling

Een omsingeling volgt. Daar voegt RTL Boulevard aan toe: “Personen zijn op het videobeeld, zonder het gebruik van speciale technieken, lastig te herkennen met het blote oog. De aannemer krijgt meerdere klappen tegen zijn hoofd in een situatie die door hem als zeer bedreigend is ervaren. (…) Op een gegeven moment komt een man, volgens de aangever voetballer Labyad, het beeld ingelopen. De persoon voegt zich in de groep op het moment dat de aannemer wordt aangevallen. Even later loopt hij weg.”

De aannemer heeft 112 gebeld, maar ‘onder druk’ zou hij hebben verklaard dat er niets aan de hand was. Daarop werden alle aanwezigen huiswaarts gestuurd. De Telegraaf onthulde vrijdagmiddag dat beide partijen aangifte hebben gedaan.

Moet Ajax intern ingrijpen?

  • Ja
  • Nee
819+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie