Martins Indi vertelt over Feyenoord-tijd: “Dat liep eigenlijk niet zo goed af”

Foto: Martins Indi vertelt over Feyenoord-tijd: “Dat liep eigenlijk niet zo goed af”

Bruno Martins Indi speelt alweer even bij AZ, maar er was een tijd dat hij als groot talent bekendstond bij Feyenoord. In Rotterdam kon hij niet altijd opschieten met Graziano Pellè, zo vertelt de verdediger eerlijk.

Inzetten op de wedstrijden van AZ? Dat doe je bij bet365! Krijg €100 bonus!

De centrumspits kwam per toeval bij Feyenoord terecht, maar bleek een schot in de roos te zijn voor de club. Onder leiding van hoofdtrainer Ronald Koeman schoot de Italiaan het ene na het andere doelpunt tegen de touwen aan en bouwde hij veel krediet op. Martins Indi had echter niet altijd een goede band met de Italiaanse aanvaller.

Ruzie met Pellè

De huidige defensieve kracht van AZ vertelt in de Cor Potcast dat Pellè de laatste speler was waarmee hij ruzie had. “Dat was nog in mijn Feyenoord-tijd, met Graziano Pellè. We hadden een soort van koppigheid. Dat liep eigenlijk niet zo goed af”, zo vertelt Martins Indi eerlijk.

Hoewel het bij de voetbalsport hoort om op het veld of in de kleedkamer ruzie met elkaar te hebben, duurde het volgens Martins Indi een behoorlijke tijd voordat ze het weer met elkaar hadden bijgelegd. “We spraken niet met elkaar. Twee dagen niet”, aldus de AZ-speler. De Italiaan zit na zijn avontuur bij Parma momenteel zonder club.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Heeft Martins Indi alles uit zijn talenten gehaald?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
106+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie