‘Bayern-speler Coman wilde tegenstander aanvliegen’

Er is grote commotie ontstaan na de bekeruitschakeling van Bayern München. De Duitse grootmacht ging met 5-0 onderuit bij Borussia Mönchengladbach en daardoor sloegen bij Kingsley Coman de stoppen door.

Gaat Bayern dit weekend weer onderuit? Verdien negen keer je inzet via bet365!

Coman kreeg het tijdens de wedstrijd aan de stok met tegenstander Rami Bensebaini. Op het veld ontstond een vervelende sfeer tussen beide spelers en na het laatste fluitsignaal stonden zij nog steeds lijnrecht tegenover elkaar. Volgens BILD en SPORT1 wilde de Fransman de Borussia-aanvaller zelfs te lijf gaan, maar teamgenoten van beide spelers wisten een confrontatie te voorkomen.

Historische nederlaag

Teampsycholoog Maximilian Pelka, hoofd fitness Holger Broich en scout Marco Neppe grepen eveneens in. Het was duidelijk niet de avond van Coman en Bayern. Door de 5-0 nederlaag bij Gladbach werd de jacht op de dubbel op ruwe wijze beëindigd. Het was ook nog eens de grootste nederlaag van Bayern in 43 jaar.

Al na ruim twintig minuten stond Bayern met 3-0 achter. Na rust moest de grootmacht nog eens twee keer vissen.

Odds Union Berlin – Bayern München: winst Union 9.00, gelijkspel 5.75 en winst Bayern 1.30