‘Ten Hag wacht groot probleem in Engeland’

Foto: ‘Ten Hag wacht groot probleem in Engeland’

Erik ten Hag is de afgelopen maanden gelinkt aan zowel Manchester United als Newcastle United, al hebben die clubs nog geen vacature geopend. De Ajax-trainer wacht in Engeland wel een potentieel probleem.

Gaat Ten Hag Ajax naar titelprolongatie leiden? Verdien 1.33 van je inzet en krijg een bonus van €100 bij bet365!

De Manchester Evening News schrijft dat Ten Hag ‘niet zo mediawijs is’. “De Ajax-baas mist charisma en kan soms worstelen met zijn Engelse taal. In de Nederlandse televisieshow Veronica Inside is hij constant mikpunt van spot omwille van zijn stuntelige interviews”, zo weet het regionale medium.

Britse spot



MEN vreest in Engeland soortgelijke reacties. “Managers zouden absoluut niet bespot mogen worden vanwege een moeizame taalbeheersing, zeker niet omdat de meerderheid van de mensen zelf ook geen tweede taal spreekt. Maar helaas komt dit te vaak voor in de Premier League.”

Ook managers als Mauricio Pochettino en Unai Emery kregen hiermee te maken. Volgens het medium staat Manchester United er bekend om dat trainers welbespraakt zijn. Zo wijst men op Sir Alex Ferguson, Louis van Gaal en José Mourinho, maar ook Ole Gunnar Solskjaer heeft een goede relatie met de media.

Ajax-achtergrond

Ten Hag zorgt ook voetbaltechnisch voor twijfels. De auteur wijst erop dat trainers als Frank de Boer en Peter Bosz geen grote successen vierden na hun Ajax-tijd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Eens?

  • Ja
  • Nee
364+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie