‘Grootmachten melden zich voor gratis oud-recordaankoop Bayern’

Foto: ‘Grootmachten melden zich voor gratis oud-recordaankoop Bayern’

Corentin Tolisso dreigt gratis de deur uit te lopen bij Bayern München. Dit terwijl de Franse middenvelder vier jaar geleden nog de recordaankoop van Der Rekordmeister was. 

Recht Bayern München komend weekend de rug tegen Union Berlin? Zet in bij bet365 (@1.3)!

Tolisso kwam in de zomer van 2017 nog voor liefst 41,5 miljoen euro over van Olympique Lyon. Tot dat moment het hoogste bedrag dat Bayern ooit voor een speler betaalde. De inmiddels 27-jarige controleur wist zijn stempel echter nooit te drukken in Beieren. In vier jaar tijd kwam hij mede door blessureleed tot 102 officiële duels. Woensdag kwam hij nog een half uur in actie tijdens de historische bekerblamage tegen Borussia Mönchengladbach. Het was pas zijn zesde wedstrijd van de huidige jaargang.

Inmiddels is Tolisso al een tijdje niet meer de recordaankoop van de Duitse grootmacht. Lucas Hernández (80 miljoen euro), Leroy Sané (45 miljoen) en Dayot Upamecano (42.5 miljoen) gingen hem voorbij.

Toenemende interesse

Tolisso’s verbintenis loopt komende zomer af en lijkt niet meer verlengd te worden. Zo is hij een interessant target voor vele clubs en kan hij zelf mogelijk een stevige tekenbonus pakken. Het Spaanse AS weet dat Atlético Madrid hem graag wil strikken. Vanuit Italië meldt La Gazzetta dello Sport interesse van Internazionale en Paris Saint-Germain.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Kan hij mee met de absolute top?

  • Ja
  • Nee
75+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie