Vijand Koeman geeft keiharde trap na: ‘Let that shit go’

Foto: Vijand Koeman geeft keiharde trap na: ‘Let that shit go’

Miralem Pjanic is allerminst rouwig om het ontslag van Ronald Koeman bij FC Barcelona. De inmiddels verhuurde middenvelder sneerde via social media.

Inzetten op FC Barcelona doe je bij bet365. Claim nu je €100 welkomstbonus!

Pjanic kwam in zijn Barça-tijd nauwelijks aan spelen toe onder Koeman. Daar was de Bosniër niet blij mee en hij vond ook dat de Nederlandse oefenmeester hem slecht behandelde. Zo haalde de international al meerdere keren uit naar de oud-Oranje bondscoach.

“Hij had geen respect voor me. Hij sprak nooit met mij”, foeterde Pjanic destijds in Marca. “Ik ben een speler die alles kan accepteren, maar ik had graag een-op-een uitleg gekregen. Nu deed hij alsof er niets aan de hand was en behandelde hij me alsof ik vijftien was.”

Sneer na ontslag

Donderdag, toen duidelijk was dat Koeman zijn biezen had moeten pakken, sneerde hij op Instagram. Pjanic stuurde een foto met de tekst: ‘Know when to let that shit go.’ Hoewel er geen verdere uitleg bij staat, interpreteren de Barça-fans het duidelijk als een trap na aan het adres van de Noord-Hollander

In de zomer van 2020 kwamen Barcelona en Juventus een ruil overeen tussen de middenvelders Pjanic en Arthur. Voor alle partijen pakte die uiteindelijk niet al te best uit, aangezien de Braziliaan in Italië ook zijn draai niet heeft gevonden. In totaal kwam Pjanic nog wel tot dertig officiële duels voor de Catalanen, al waren daarvan de meeste als invaller. Momenteel is hij verhuurd aan Besiktas.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Kinderachtig?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik snap hem wel
248+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie