NEC-supporters woest op bestuur: Goffert wél open voor sponsors

Foto: NEC-supporters woest op bestuur: Goffert wél open voor sponsors

De clubleiding van NEC heeft de woede van de eigen aanhang op de hals gehaald. De Goffert is zondag tegen FC Groningen wél geopend voor sponsors in de skyboxen, maar niet voor het andere publiek.

Denk je dat NEC thuis de punten pakt tegen FC Groningen. Zet in bij bet365 en ontvang €100 bonus!

Na het deels ingestorte uitvak werd er in het stadion onderzoek gedaan naar veiligheid op de overige tribunes. Hierdoor zal het in ieder geval tegen Groningen en sc Heerenveen in een lege Goffert spelen. Niet helemaal leeg echter: NEC maakt wel van de gelegenheid gebruik om de veertien skyboxen te openen. De gemeente Nijmegen gaf ook het hoofdgebouw vrij.

Dit stuit tegen de borst van de aanhang van de Eredivisionist. Op social media regent het boze reacties, waar men spreekt van klassenjustitie. Ook de supportersvereniging van NEC kan de beslissing van het bestuur niet waarderen.

Verkeerd signaal

“Dat de loges wel straks gevuld zijn, voelt wrang”, aldus voorzitter Jeroen Rengers van de supportersvereniging tegen De Gelderlander. “We hebben de club laten weten dat als vanuit de logeboxen de wedstrijd wél gevolgd kan worden, dit een verkeerd signaal zal zijn naar alle andere supporters. Juist nu supporters NEC weer twee keer moeten missen en vorig jaar na coronatijd massaal geen compensatie hebben gevraagd.”

De fans doen een beroep op de sponsors. “Voor een seizoenkaarthouder op Vak M is zijn bijdrage aan de club gevoelsmatig net zo hoog als wat een sponsor voor de club doet. In deze tijden is het belangrijk om solidair te zijn met elkaar en geen onderscheid te maken.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Snap je de clubleiding van NEC hier?

  • Ja, toch wel
  • Nee, kan je niet maken
215+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie