‘Ontslag Koeman biedt PSV enorm buitenkansje’

Foto: ‘Ontslag Koeman biedt PSV enorm buitenkansje’

Ronald Koeman is sinds gisteravond, na de 1-0 nederlaag bij Rayo Vallecano, niet meer de trainer van FC Barcelona. En volgens de Spaanse media betekent dat ook gelijk dat landgenoot Luuk de Jong zijn koffers weer in mag pakken.

Gokken op wedstrijden van Barcelona en/of PSV? Check bet365 voor de allerhoogste odds!

Hij zou in januari vervroegd teruggestuurd worden naar Sevilla, dat hem verhuurde aan Barça. Wellicht ruikt PSV nu bloed. De Eindhovenaren probeerden afgelopen zomer al De Jong terug te halen, maar die gaf toen de voorkeur aan Catalonië. Nu dat avontuur een dramatisch einde lijkt te benaderen zou PSV alsnog soelaas kunnen bieden.

Een toekomst in Andalusië lijkt ook welhaast uitgesloten, waar Sevilla meer dan voldoende spitsen in de gelederen heeft. Op de sociale media spreekt men alvast massaal de verwachting uit dat PSV in de winterstop een nieuwe poging gaat wagen. De spits die kwam omdat De Jong nee zei, Carlos Vinícius, maakt immers ook nog geen bijster goede indruk.

Nu al mislukt in Camp Nou

De 31-jarige De Jong ligt nog tot na dit seizoen vast bij Sevilla. Barça heeft een koopoptie, maar zal die zeker niet gaan lichten. De targetman staat tot dusver immers pas op 398 speelminuten, verdeeld over negen wedstrijden. Het leverde één doelpunt op.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Denk jij dat PSV Luuk de Jong terug gaat halen in januari?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
493+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie