‘Liverpool wil voormalig Ajax-target als vervanger van Salah’

Foto: ‘Liverpool wil voormalig Ajax-target als vervanger van Salah’

Liverpool heeft een aantal succesvolle jaren achter de rug met het winnen van de Premier League en Champions League. Desondanks wil de club vooruitkijken en hoopt het snel nieuwe talenten aan te trekken.

Wedden op wedstrijden van Liverpool? Check bet365 en ontvang €100 bonus!

Met Roberto Firmino, Sadio Mané en Mohamed Salah heeft Liverpool een geweldige voorhoede in huis, maar over hun leeftijden maakt de club zich steeds meer zorgen. Waar Salah en Mané een leeftijd van 29 jaar hebben, is Firmino zelfs een jaar ouder. De Engelse topclub is daarom dringend op zoek naar nieuwe aanvallers.

Volgens The Liverpool Echo heeft de club van hoofdtrainer Jurgen Klopp zijn oog laten vallen op Kamaldeen Sulemana. De pijlsnelle buitenspeler doet het dit seizoen geweldig bij Stade Rennes waar hij deze zomer aankwam. Met vijf doelpunten, een assist en de meeste succesvolle dribbelacties van Europa lijkt hij de ideale opvolger te zijn van Salah.

Eerdere interesse van Ajax

Afgelopen zomer was Marc Overmars nog dichtbij om Sulemana naar Amsterdam te halen. De aanvaller wilde van de directeur voetbalzaken echter de garantie hebben dat hij direct in het basisteam zou terechtkomen. Door de hevige concurrentiestrijd in de Johan Cruijff Arena was het voor Overmars echter onmogelijk om dit te beloven, waardoor Sulemana besloot om naar Frankrijk te vertrekken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Is Sulemana goed genoeg voor Liverpool?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
237+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie