Bergwijn moet vrezen bij Tottenham Hotspur: ‘Gênante mispeer’

Foto: Bergwijn moet vrezen bij Tottenham Hotspur: ‘Gênante mispeer’

Steven Bergwijn krijgt het steeds moeilijker bij Tottenham Hotspur. Waar hij de afgelopen maanden al geen goede indruk achterliet, maakte hij dat woensdagavond tegen Burnley niet veel beter.

Wedden op wedstrijden van Manchester United? Check bet365 en ontvang €100 bonus!

De vleugelspeler mocht van hoofdtrainer Nuno Espirito Santo vanaf de aftrap aantreden in het League Cup-duel, maar kreeg het niet voor elkaar om te overtuigen. De aanvaller verloor veel ballen namens zijn ploeg en bleek in de afronding eveneens niet gelukkig te zijn. Desondanks wonnen de Londenaren het uitduel met 0-1.

De Engelse kranten waren de prestaties van Bergwijn na afloop echter niet vergeten en oordeelden een dag later vernietigend over de Nederlander. Zo schreef The Guardian“Bergwijn had ongetwijfeld de juiste intentie uit een voorzet van Emerson, maar de volley werd een gênante mispeer, tot grote vreugde van de Burnley-fans.”

Lastige periode

Bergwijn maakte in de winterstop van 2020 de overstap naar Londen, maar succesvol was deze periode vooralsnog niet. Onder hoofdtrainer José Mourinho kon de aanvaller al nauwelijks rekenen op speeltijd en ook dit seizoen zit hij veelvuldig op de reservebank. Ajax probeerde hem afgelopen transferperiode nog los te weken, maar dat was zonder succes.

Gaat Bergwijn nog slagen bij Tottenham Hotspur?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
228+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie