‘Geplaagde Solskjaer krijgt pittig ultimatum opgelegd’

Foto: ‘Geplaagde Solskjaer krijgt pittig ultimatum opgelegd’

Ondanks de investeringen van in de voorbije zomermercato, staat Manchester United na 9 speeldagen al op een achterstand van acht punten in de Premier League. Na de historische 0-5-nederlaag tegen Liverpool is de crisis dan ook compleet op Old Trafford. Het ontslag van coach Ole Gunnar Solskjaer lijkt steeds dichterbij te komen.

Maar tegen alle verwachtingen in komt Sky Sports op dinsdag met goed nieuws voor de Noorse coach. Zo meldt het Britse medium immers dat United zou hebben beslist om Solskjaer alsnog aan boord te houden. Best opvallend na de smadelijke 0-5 nederlaag in eigen huis tegen Liverpool. Met wedstrijden tegen Tottenham Hotspur, Manchester City en Atalanta Bergamo voor de boeg, lijkt Solskjaer evenwel voor een allesbeslissende periode te staan. 

UPDATE 27/10 

Voorlopig blijft het bestuur van United dus het vertrouwen behouden in Solskjaer. Maar dat betekent niet dat zijn vel nu definitief gered is, integendeel. Zo kreeg de trainer volgens The Telegraph een duidelijke ultimatum opgelegd. Het medium stelt dat Solskjaer in de komende drie duels, tegen Spurs, Atalanta en City, nog de kans krijgt om het tij te keren. Lukt dat niet, dan lijkt het definitief over en uit voor de Noor. 

Inzetten bij duels van Manchester United? Beproef je geluk op bet365 en ontvang €100 bonus!

Op die manier koopt het bestuur alvast extra tijd om mogelijke opvolgers in kaart te brengen. Bovendien zou de interlandbreak, in het slechtste geval, dan gebruikt kunnen worden om de sportieve omkadering te herschikken. Voor Donny van de Beek zou een vertrek van Solskjaer goed nieuws kunnen betekenen: onder de Noor krijgt de Nederlandse middenvelder nauwelijks kansen. Zelfs invallen is er meestal niet meer bij. Een andere manager, die het wel ziet zitten in Van de Beek, zou uitkomst kunnen bieden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Weet Solskjaer zich te redden?

  • Ja
  • Nee
256+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie