‘Gelekte foto: dit is de winnaar van de gouden bal’

Foto: ‘Gelekte foto: dit is de winnaar van de gouden bal’

De Spaanse sportkrant SPORT zette woensdagmiddag een gelekte foto online waarop de winnaar van de Ballon d’Or te zien is. Het zou gaan om Robert Lewandowski.

Inzetten op de wedstrijden van Barcelona? Doe het bij bet365 en krijg €100 bonus!

De Duitser behoort al jarenlang tot de dragende spelers van Bayern München. Ook op latere leeftijd scoort hij er nog altijd op los, waardoor vele mensen vonden dat hij het vorig jaar al verdiende om de gouden bal in ontvangst te nemen. Destijds besloot de organisatie echter dat het vanwege de coronacrisis een oneerlijke competitie was om een beste speler aan te wijzen.

Dit seizoen behoort hij wederom tot de genomineerden en strijdt hij samen met onder meer Karim Benzema, Christiano Ronaldo, Lionel Messi en Erling Haaland om de persoonlijke hoofdprijs in het Europese voetbal. Hoewel de winnaar pas op 29 november officieel bekend is, claimt de Spaanse krant nu al te weten dat Lewandowski de winnaar is.

Echtheid foto twijfelachtig

SPORT benadrukt dat het niet zeker weet of de foto echt is, maar vond het alsnog relevant genoeg om deze op social media te zetten. Op de tweede en derde plaats zouden volgens de afbeelding Messi en Benzema staan. De overige spelers in de top tien zijn Mohamed Salah, Jorginho, Kylian Mbappé, N’Golo Kanté, Haaland, Ronaldo en Kevin De Bruyne.

Zou Lewandowski een terechte winnaar zijn?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik zou voor iemand anders kiezen
387+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie