‘Premier League lonkt voor Matthijs de Ligt’

Foto: ‘Premier League lonkt voor Matthijs de Ligt’

De toekomst van Matthijs de Ligt ligt mogelijk in de Premier League. De jonge verdediger komt minder en minder in actie voor zijn werkgever Juventus, waardoor een vertrek vermoedelijk niet langer onbespreekbaar is.

Inzetten op de wedstrijden van Chelsea of Juventus? Doe het bij bet365 en krijg €100 bonus!

Volgens Eurosport staat de voormalige aanvoerder van Ajax er goed op bij Chelsea. De Blues zijn nog altijd op zoek naar een goede jonge verdediger en De Ligt past in dit plaatje. Jules Koundé van het Spaanse Sevilla is echter ook een optie voor de Londenaren.

Op dit moment heeft oefenmeester Thomas Tuchel op Stamford Bridge nog de beschikking over Antonio Rüdiger, maar de 28-jarige Duitser beschikt over een aflopend contract in de Engelse hoofdstad, dat hij vermoedelijk niet wil verlengen. Real Madrid, Atlético Madrid, Juventus én Bayern München hebben wel oren naar een samenwerking met de international van Die Mannschaft.

Daar komt nog eens bij dat ook Andreas Christensen niet zeker weet of hij wel een nieuwe verbintenis wil ondertekenen bij de Blues. Daarom zou Chelsea achter de schermen dus al voorzichtig hengelen naar Koundé en De Ligt.

150 miljoen euro

De international van het Nederlands elftal, uit de basis verdrongen door Stefan de Vrij, heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract in Turijn staan ter waarde van 150 miljoen euro. Hij is dus wel een dure klant, al hoeft Roman Abramovich niet op de kleintjes te letten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zou jij 150 miljoen betalen voor De Ligt?

  • Ik wel
  • Ik niet
215+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie