Engelsen gaan los over Hakim Ziyech: ‘Verschrikkelijk!’

Hakim Ziyech deed gisteren eindelijk weer eens mee bij Chelsea. De Blues versloegen Southampton in de League Cup, maar hadden daar wel strafschoppen voor nodig. De Marokkaanse oud-Ajacied gaf weliswaar de assist op de 1-0 van Kai Havertz, gedurende het duel werd hij gekielhaald door de supporters van de Londenaren…

Wedden op Chelsea? Doe dat bij bet365 en krijgt een welkomstbonus van liefst €100!

“Hij gaf de bal tijdens de eerste helft drie keer weg in een minuut tijd en kwam verder weinig in het spel voor. Hij toonde zijn kwaliteiten bij de corner waaruit Havertz vlak voor rust raak kopte, maar is het genoeg om zichzelf in de basis te spelen in de Premier League?”, vroeg het medium Football.London zich vanmorgen al af.

Volgens de fans van Chelsea is het antwoord op die vraag een dikke, vette ‘nee’…