Nederlander wacht ‘wedstrijd van het jaar’ tegen Liverpool

Foto: Nederlander wacht ‘wedstrijd van het jaar’ tegen Liverpool

Liverpool neemt het vanavond in de Carabao Cup op tegen Preston North End. Een erg bijzonder affiche voor Sepp van den Berg, want de Nederlander wordt door The Reds verhuurd aan de Championship-club.

Gaat Liverpool vanavond winnen van Preston? Doe een gokje via bet365!

“Dit is voor Preston de belangrijkste wedstrijd in het jaar”, blikt Van den Berg vooruit in The Guardian. Afgelopen weekend werd er nog verloren van Blackpool. “We zijn nog steeds gefrustreerd door die nederlaag, maar we weten dat de wedstrijd tegen Liverpool voor ons de perfecte kans is om ons te revancheren.”

De jonge verdediger, die twee jaar geleden de verrassende transfer van PEC Zwolle naar Liverpool maakte, hoopt nog altijd op een doorbraak op Anfield. “Hopelijk kan ik daar over een paar jaar in de basis spelen, misschien zelfs volgend jaar. Je weet het nooit. In ieder geval is dat het doel. Voor nu gaat het goed met me, ik ben vastberaden om komende zomer te laten zien wat ik allemaal heb geleerd.”

Jacht op het shirtje van Virgil

Van den Berg weet dat ‘alle Preston-spelers na afloop op een shirtjesruil zullen jagen’. “Iedereen wil het shirt van Mohamed Salah, Sadio Mané of Virgil van Dijk. Ze gaan ervan uit dat ik het grootste contactenboekje heb. Als ik er echt een wil hebben, ga ik het misschien wel proberen”, lacht hij tot slot.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Van den Berg doorbreken bij Liverpool?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
72+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie